Pianostemmer Leiden
Uw instrument
verdient de beste zorg

Alles wat een piano en vleugel aan kwaliteit in zich heeft, komt naar boven bij een nauwkeurige afregeling

‘Mijn piano speelt zo zwaar of onregelmatig.’ ‘Ik wil zacht spelen, maar het lukt me niet meer.’ ‘Als ik de toets indruk, slaat de hamer twee keer aan.’ Herkent u deze ongemakken? Dan wordt het hoog tijd voor een onderhoudsbeurt.

A.M. Holtkamp Pianostemmer uit Midden-Delfland

Onderhoud

Elke piano of vleugel heeft periodiek een onderhoudsbeurt nodig. De frequentie hiervan hangt af van de intensiteit van het gebruik, maar ook een wisselend klimaat speelt hierbij een belangrijke rol. (Sterke ontregeling doet zich vaak voor na een of meerdere verhuizingen). Na verloop van tijd, en dat sluipt er langzaam in, doet een piano niet precies meer wat men van hem verwacht.

Een onderhoudsbeurt duurt een of anderhalve dag. Bekijk de tarieven. Uiteraard kom ik gewoon bij u thuis de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • Hamerkoppen omschuren
  • Schoonmaken
  • Controleren en gebreken herstellen
  • Afregelen
  • Stemmen
  • Intoneren

Uw instrument speelt en klinkt daarna weer optimaal.

“Zeer geachte Heer Holtkamp,

Ik wilde U nog bedanken voor het onderhoud aan de vleugel. Wat is die mooi geworden! Kan plotseling weer mooie en gedoseerde pianissimo's spelen. Toucher ook veel regelmatiger en doseerbaar. Fantastisch dat U het ivoor op de toetsen ook heeft kunnen herstellen/vervangen. Ik ben er erg blij mee.

Hartelijke groet, Hubert Endtz

PS. Het concert met piano-dwarsfluit en sopraan was geweldig!

Bekijk de website van Festival Classique.

A.M. Holtkamp Pianostemmer uit Midden-Delfland

Reparatie & revisie

Wanneer uw instrument (ernstige) slijtage vertoont, moet er meer gebeuren dan alleen onderhoudswerk. Voor alle werkzaamheden (mechanische, akoestische en kastwerk) kunt u bij mij terecht.

pianoreparatie Midden-Delfland A.M. Holtkamp Pianostemmer in regio Leiden Pianostemmer Midden-Delfland